Wil jij tijd besparen bij het inhuren van zzp'ers?

Zit u wel eens met projecten of opdrachten die snel vervuld moeten worden? Dan is het wenselijk om binnen korte tijd de juiste professioneel aan u te binden. Omdat wij veel met ondernemers te maken hebben, weten wij wat u nodig heeft om snel de juiste zzp’ers in te kunnen schakelen. Wij geven 3 gouden tips om tijd te besparen bij het inhuren van zzp’ers!

Wil jij tijd besparen bij het inhuren van een zzp’er? Gebruik Helloprofs!

3 handige tips om het proces te versnellen

1. Groepeer uw zzp'ers

U heeft een opdracht maar misschien niet direct helder welke zzp’ers hiervoor geschikt zouden zijn. Wij adviseren u om van tevoren specifieke zzp-groepen aan te maken en deze in een email groep te plaatsen. Zo adviseren wij ondernemers in de bouw bijvoorbeeld de timmerlieden, de stukadoors en de hoveniers los van elkaar te groeperen. Door de zzp’ers te groeperen kunt u direct een specifieke opdracht via de mail naar meerdere zzp’ers binnen hetzelfde vakgebied sturen. Dit scheelt u tijd en moeite!

2. Digitaliseer en automatiseer processen

Opdracht aanmaken en Offertes en facturen inzien en beoordelen? Het kan allemaal automatisch én gewoon digitaal. Stop met papieren werkbonnen en facturen en start met het digitaliseren van contracten. Sla vervolgens alle dossiers overzichtelijk online op. Zo voorkomt u boetes wanneer de belastingdienst u controleert. Volgens de wet (wet DBA) moet u namelijk voor iedere opdracht en zzp-inhuur een goede onderbouwing hebben. Dit kan via een opdrachtovereenkomst, of zzp-contract. Helaas is een nieuw contract opstellen ook zeer tijdrovend. Wij hebben daarom Helloprofs bedacht!

HelloProfs is de online tool om tijd te besparen bij het digitaliseren en automatiseren van zzp-samenwerkingen.

3. Neem direct contact op met uw zzp'er

Online zijn er veel intermediars, brokers of andere tussenpersonen die zzp’ers koppelen aan organisaties zoals die van u. In de praktijk zien we dat er veel ruis tussen beide partijen kan ontstaan. Om ruis te voorkomen adviseren wij om direct met uw zzp’ers in contact te staan. Bel elkaar geregeld op, overleg met elkaar en houd elkaar goed op de hoogte van ontwikkelingen. Uiteindelijk ziet u dat er sneller vorderingen ontstaan en u veel tijd bespaart.

HelloProfs is een platform, en geen intermediair. Opdrachtgever en opdrachtnemer hebben dan ook direct contact met elkaar! Lees hier meer over onze voordelen.

"Wilt u efficiënt en tijdbesparend zzp'ers inhuren voor uw opdrachten? Laten we dan eens kennismaken want wij hebben voor u dé oplossing in huis!"

Weten hoe HelloProfs uw onderneming ondersteunt?

Kunnen wij u op weg helpen?

Heeft u vragen over ons mooie online platform of heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw HelloProfs account? Kies een manier hiernaast om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel ons

Stuur ons een mail