Wat zeggen de klanten van HelloProfs?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten meer dan 100% tevreden zijn met HelloProfs. Lees hun verhalen en raak ook overtuigd van de voordelen die HelloProfs voor uw onderneming biedt!

"Als we een controle krijgen, moet alles kloppen"

AW Onderhoud BV timmert al meer dan 50 jaar letterlijk aan de weg voor belangrijke klanten als Schiphol en gemeentes als Diemen, Amstelveen en Nieuwkoop. Voor deze organisatie is het topprioriteit om alles binnen het bedrijf op orde te hebben. Maar dan ook echt álles.

Niet alleen voor de omstandigheden van zijn eigen personeel, maar ook voor zzp’ers legt Ed de lat hoog. “Dankzij Peopleassist hebben we een adequate afhandeling van werkbonnen. Bij veel aannemers is dat anders. Daar moet een zzp’er een maand op zijn bon wachten. Of er klopt een bon niet en dan kan het nog langer duren. Bij ons dien je zelf digitaal je werkbon in en krijg je ‘m vrijwel direct weer terug.”

“We kozen destijds vooral voor HelloProfs omdat we een bedrijfsvoering willen hebben die conform de wet- en regelgeving is.” De wetgeving is duidelijk genoeg op het gebied van richtlijnen om het ondernemerschap van zzp’ers aan te tonen. Dus is het ook belangrijk dat we van alle activiteiten een goede administratie en onderbouwing hebben, aangevuld met een goede overeenkomst. Als we een controle krijgen, moet alles kloppen. Dat we dit nu goed geregeld hebben en daarnaast ook nog van het gezeur van die papieren werkbonnen af zijn, is dubbele winst.”

"Ik ervaar HelloProfs als makkelijk en vooral tijdbesparend"

Sloop -en demontagebedrijf MNE hecht veel waarde aan zaken als duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid. Het is voor hen dan ook belangrijk dat ze de juiste opdrachtnemers weten te binden aan hun uitdagende (zzp)-opdrachten. Aan woord is Simon Glas van MNE.

“Wij zijn altijd wel op zoek naar specialisten voor onze demontage- en asbestsanering projecten. Het is dan ook fijn dat we met HelloProfs goede samenwerkingen met onze zzp’ers aan kunnen gaan.”

“Wij gebruiken HelloProfs van A tot Z. Dat wil zeggen dat we een opdracht plaatsen, bijvoorbeeld kraanwerkzaamheden, en die opdracht sturen we dan uit naar onze zzp’ers. Vervolgens krijgen we een offerte op maat binnen en maakt de zzp’er zelf een fiscaal geborgde opdrachtovereenkomst aan. Wij hoeven als opdrachtgever daarna eigenlijk vrij weinig meer te doen, behalve het betalen van de facturen.”

Voor Simon is het vooral zaak zo efficiënt mogelijk te werken in alle facetten van de flexibele schil. “Ik ervaar HelloProfs als makkelijk en vooral tijdbesparend. Wij hebben echt geen tijd om er iedere keer voor te zorgen dat alle contracten tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Ik werk dan ook liever met een geautomatiseerd systeem dat het voor mij doet. HelloProfs is wat mij betreft een mooie uitkomst.”

"Alles is netjes geregeld en contracten zijn binnen no time aangemaakt voor klanten"

Evert-Jan is als oprichter van Koole Bestratingen al meer dan 20 jaar werkzaam binnen de GWW-sector. Hij houdt zich bezig met machinaal bestraten, rioleren, grondwerk, beschoeiing en schuttingen. Sinds de start van Peopleassist maakt hij met veel plezier gebruik van het HelloProfs-systeem. In 2016 veranderde de wetgeving van de VAR-verklaring naar de wet DBA. Op dat moment had Evert-Jan zich direct aangesloten bij HelloProfs.

‘‘Hiervoor was de wetgeving echt anders. En toen deze wetgeving veranderde wist HelloProfs mij hier goed op voor te bereiden. Tegenwoordig moeten ondernemers zelf hun contracten maken voor opdrachtgevers. En dat gaat nu heel gemakkelijk sinds ik gebruik maak van HelloProfs. Alles is netjes geregeld en contracten zijn binnen no time aangemaakt voor klanten. Ook is het systeem prettig in gebruik, omdat je overal gemakkelijk kan inloggen. Dat is voor mij als ondernemer erg gunstig.’’

‘’ Ik werk nu al jaren met veel plezier in HelloProfs. ­En wanneer ik contact opneem met Gert-Jan Op ‘t Landt, is dat altijd heel prettig. Hij is correct en denkt goed mee met mij. Als ik vragen of problemen heb zijn die zó opgelost.’’

"HelloProfs is heel gemakkelijk en zonder tussenpersonen"

Menno is ondernemer en met zijn bedrijf MdB Transport gaat hij de weg op om de meest uiteenlopende goederen te vervoeren. Van gespecialiseerde veetransporten tot aan heipalen. Voor Menno is het vooral belangrijk om simpel en snel zijn papierwerk op te sturen naar zijn opdrachtgevers. Zodat hij weer snel zijn vrachtwagen in kan stappen. Daarom kiest hij voor HelloProfs.

“Ik ben als chauffeur veel onderweg voor verschillende opdrachtgevers. Daarom is het erg fijn om overal gemakkelijk in te kunnen loggen om offertes en facturen te verwerken. Het fijne aan HelloProfs is dat ze een complete applicatie hebben om je ondernemersactiviteiten goed in te richten. Ik kan direct nieuwe facturen aanmaken en opsturen. Heel gemakkelijk en zonder tussenpersonen.”

Kunnen wij u op weg helpen?

Heeft u vragen over het de voordelen van HelloProfs of heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw account? Kies een manier hiernaast om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel ons

Stuur ons een mail