Over Ons

Vanuit de accountancy is het idee van HelloProfs geboren. Oprichter Gert Jan Op ‘t Landt vond dat er veel afspraken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer niet goed onderbouwd waren. Zo werd er weinig gebruik gemaakt van goede offertes, opdrachtovereenkomsten en waren facturen soms het enige wat opdrachtgevers konden overleggen. Het leidde uiteindelijk tot een idee om een digitaal platform te bouwen waarbinnen een vertrouwde en vooral onderbouwde zzp-samenwerking tot stand zou komen. 

In het jaar 2016 verdween de VAR-verklaring, en deed de wet DBA haar intrede. Alhoewel de wetgeving werd aangepast, was onze oplossing nog steeds van meerwaarde. Sterker nog, we hebben het platform als antwoord op de wet DBA vormgegeven.

HelloProfs is een product van Peopleassist in Aalsmeer. 

2012
Oprichting Peopleassist

Gert Jan Op 't Landt richt Peopleassist op.

2016
Wet DBA in werking

De wet DBA vervangt de VAR-verklaring

2016 >
HelloProfs

Ons platform gaat verder als HelloProfs

Het HelloProfs Team

Natuurlijk weten wij zelf als geen ander hoe belangrijk het is om het vertrouwen goed vast te leggen. Het idee van HelloProfs is namelijk ontstaan vanuit een groep ondernemers. Vanuit diverse disciplines zijn wij bij elkaar gekomen met één gezamenlijk doel: zakendoen met vertrouwen gemakkelijker maken.

Gert Jan Op 't Landt

Eigenaar en ondernemer
“Wij liepen er zelf tegen aan dat we goede afspraken gemaakt hadden, maar achter bleek dat dit vertrouwen toch niet goed was vastgelegd. Als ondernemer ben je altijd druk en wil je graag doorpakken. Dan heb je geen tijd om altijd alle kleine lettertjes te controleren en voor een fiscaal verantwoorde samenwerking te gaan.”

Robert-Jan Jansen

Eigenaar/sales
“Uiteraard moest deze oplossing bestaan uit een online platform. Digitaal contractbeheer was dan ook al snel in de lucht. De uitdaging in ons concept was het voor zowel opdrachtgevers als freelancers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gelukkig hebben wij op beide stoelen gezeten en weten we exact waar opdrachtgevers en freelancers behoefte aan hebben.”

Laten we elkaar beter leren kennen

Ondertussen is HelloProfs dus al meer dan vijf jaar online als platform voor digitaal contractbeheer en heeft het een unieke positie in de markt verovert. Wij gaan elke dag weer hard aan de slag om verantwoord samenwerken nóg gemakkelijker te maken voor u als opdrachtgever of freelancer.

Heeft u ook behoeften om uw zzp-afspraken beter te onderbouwen of zit u met vragen over bijvoorbeeld de wet DBA? Laten we dan eens kennis maken en dan kijken we wat ons platform voor uw business kan betekenen! Kies één van onderstaande manieren om met ons in contact te komen!

Bel ons

Stuur ons een mail

Volg ons op LinkedIn