Over Ons

Bij ons staat vertrouwen centraal

Wij snappen dat digitaal contractbeheer essentieel is voor uw business. Bij HelloProfs geloven we dan ook dat een overeenkomst niet wordt gesloten op papier, maar tussen mensen die elkaar vertrouwen. Daarom werken wij er iedere dag aan om overeenkomsten zo menselijk mogelijk te maken en dat het naleven hiervan makkelijk wordt. Zonder zorgen om de kleine lettertjes en onnodig tijd aan randzaken.

Wij helpen u als opdrachtgever en zzp’er om te focussen op wat belangrijk is: opdrachten uitvoeren en succesvol samenwerken. Daarom hebben wij dé oplossing gecreëerd; een online platform voor digitaal contractbeheer. Ontdek het gemak van HelloProfs en maak zakendoen met vertrouwen echt gemakkelijk. Bekijk hier hoe het platform werkt voor opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Het HelloProfs Team

Natuurlijk weten wij zelf als geen ander hoe belangrijk het is om het vertrouwen goed vast te leggen. Het idee van HelloProfs is namelijk ontstaan vanuit een groep ondernemers. Vanuit diverse disciplines zijn wij bij elkaar gekomen met één gezamenlijk doel: zakendoen met vertrouwen gemakkelijker maken.
“Wij liepen er zelf tegen aan dat we goede afspraken gemaakt hadden, maar achter bleek dat dit vertrouwen toch niet goed was vastgelegd. Als ondernemer ben je altijd druk en wil je graag doorpakken. Dan heb je geen tijd om altijd alle kleine lettertjes te controleren en voor een fiscaal verantwoorde samenwerking te gaan.”
– Gert Jan op ’t Landt
“Uiteraard moest deze oplossing bestaan uit een online platform. Digitaal contractbeheer was dan ook al snel in de lucht. De uitdaging in ons concept was het voor zowel opdrachtgevers als freelancers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gelukkig hebben wij op beide stoelen gezeten en weten we exact waar opdrachtgevers en freelancers behoefte aan hebben.”
– Robert-Jan Jansen
“We wilden het vooral niet ingewikkelder maken dan het is. HelloProfs is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. We vinden het belangrijk dat het aangaan van opdrachten goed georganiseerd is en beide partijen rechtstreeks kunnen samenwerken.”
– Ruben Feldblum
Ruben-in-rondje_300x300px

Al meer dan 5 jaar uw partner in zzp ondernemerschap

Ondertussen is HelloProfs al meer dan vijf jaar online als platform voor digitaal contractbeheer en heeft het een unieke positie in de markt verovert. Wij gaan elke dag weer hard aan de slag om verantwoord samenwerken nóg gemakkelijker te maken voor u als opdrachtgever of freelancer.
HelloProfs is een product van Peopleassist. Op Peopleassist kunt u meer lezen over onze missie en waarom goed en solide contractbeheer zo belangrijk is. Daarnaast duiken we ook vaak de actualiteit in, en bespreken we het belangrijkste nieuws binnen de zzp wereld in onze blog.