Hoe werkt HelloProfs?

HelloProfs is een online zzp-tool voor (mkb)-organisaties en zelfstandige ondernemers. Met deze unieke tool wordt de volledige zzp-inhuur fiscaal-juridisch goed onderbouwd. Dat betekent dat iedere zzp-samenwerking in ons platform begint met het aanmaken van een duidelijke inkoopopdracht. Hierop reageert de zzp’er met een offerte, snel gemaakt in HelloProfs. Offerte goedgekeurd? Dan maakt de zzp’er met één klik op de knop een goed geborgde opdrachtovereenkomst aan. Netjes volgens de richtlijnen van de wet DBA! Dat is dé ideale manier om vertrouwd en professioneel met elkaar te ondernemen!

Bekijk onze introductievideo of lees alle stappen in de workflow van HelloProfs.

Start meteen gratis!

Of lees u in over ons aanbod

Stap voor stap ondernemen

Aanmaken inkoopopdracht

 

 

 

 

 

De opdrachtgever heeft een opdracht en maakt een opdrachtomschrijving aan. Deze deelt hij vervolgens met één of meerdere opdrachtnemers.

Reageren met een offerte

 

 

 

 

 

Een opdrachtnemer kan op de opdracht reageren door direct een offerte op maat te maken en deze op te sturen naar de opdrachtgever.

Goed -of afkeuren offerte

 

 

 

 

 

De opdrachtgever ontvangt één of meerdere offertes. Deze keurt hij wel of niet goed. Er wordt een opdrachtnemer gekozen voor de opdracht.

Aanmaken opdrachtovereenkomst

 

 

 

 

 

Als een offerte van een opdrachtnemer goedgekeurd wordt, dan maakt diegene een opdrachtovereenkomst aan. Hierin staan de onderbouwing en ondernemersstatus van de opdrachtnemer.

Werkorders en facturen opsturen

 

 

 

 

 

De opdrachtnemer gaat aan het werk en maakt aan het einde een werkorder aan met urenverantwoording. Hij kan ook direct een factuur aanmaken op opsturen.

Akkoord werkorder en factuur - afronding

 

 

 

 

 

De opdrachtgever keurt de werkorder en factuur goed en betaalt de opdrachtnemer volgens de afgesproken betaaltermijn. Weer een mooie zzp-samenwerking afgerond!

Weten hoe HelloProfs dit voor u regelt?

Klik hieronder om onze aanbieding te zien!

Kunnen wij u op weg helpen?

Heeft u vragen over de werkwijze van HelloProfs of heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw HelloProfs account? Kies een manier hiernaast om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel ons

Stuur ons een mail