HelloProfs voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers kunnen een heleboel met HelloProfs. Het is voor u en uw organisatie belangrijk dat de gehele workflow zowel simpel als efficiënt is. Daarom is HelloProfs een uitstekende keuze. Wij geven hier een kijkje in onze keuken zodat u een goed beeld krijgt van wat de meerwaarde is van ons platform. In slechts 3 stappen pakken zzp’ers opdrachten voor uw organisatie op. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Sterke zzp-contracten

Iedere zzp-opdracht volledig fiscaal geborgd volgens de richtlijnen van de Belastingdienst (wet DBA).

Efficiënte workflow

Van opdracht tot offerte en van contract tot factuur. Alle stappen van het ondernemen efficiënt ingericht.

Altijd in control

Geen tussenpersonen en altijd het overzicht van al uw documenten en contracten.

1. Heeft u een opdracht?

Omschrijf uw opdracht zodat opdrachtnemers hierop kunnen reageren.

Heeft u de opdracht goed omschreven? Deel deze dan met uw vertrouwde zzp-groepen óf zet de opdracht op de openbare marktplaats van HelloProfs!

2. Beoordeel offertes en kies uw zzp'er

Via de mail ontvangt u offertes van opdrachtnemers die op uw inkoopopdracht hebben gereageerd. U beoordeelt deze door ze goed- of af te keuren. De opdrachtnemer ontvangt uw beoordeling in zijn/haar mailbox.

Bij een goedgekeurde offerte wordt er door de opdrachtnemer een opdrachtovereenkomst aangemaakt. De opdracht kan beginnen.

3. Opdracht afgerond?

Via de mail ontvangt u de werkbonnen en facturen van uw zzp’er. Deze controleert u ter goedkeuring. U checkt eerst de werkbonnen voordat de zzp’er er een factuur van maakt.

Alle gemaakte werkbonnen en facturen bewaart u overzichtelijk in uw account. U kunt deze gemakkelijk inzien wanneer u maar wilt.

Kunnen wij u op weg helpen?

Meer weten over de mogelijkheden van digitaal contractbeheer? Of over de huidige stand van zaken van de wet DBA? Kies een manier hiernaast om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel ons

Stuur ons een mail