ZZP contractbeheer voor de sloopsector

Bent u een opdrachtgever in de sloopsector? Heeft u bij uw projecten regelmatig de diensten nodig van gespecialiseerde sloopondernemers als demontage specialisten, slopers of asbestsaneerders? Word dan ook lid van HelloProfs en manage uw volgende zzp-opdracht veel efficiƫnter!

Manage uw zzp'ers in de sloopsector met HelloProfs

U heeft sloopprojecten liggen waarvoor u zzp’ers nodig heeft. U wilt niet alleen dat een sloopopdracht snel vervuld wordt, maar ook dat er duidelijke afspraken gemaakt worden. Wat gebeurt er als er schade is ontstaan tijdens het project en wie is dan aansprakelijk? U wilt zekerheid en streeft naar een samenwerking vol vertrouwen.

Met HelloProfs maakt u binnen enkele minuten een nieuwe inkoopopdracht aan en verstuurt u deze naar uw vertrouwde zzp’ers in de sloop. Zij reageren met een sterke offerte zodat u de juiste zzp’er voor het sloopproject kunt kiezen. Alle afspraken en voorwaarden die van toepassing zijn op de opdracht worden netjes in een opdrachtovereenkomst verwerkt. Zo komt u als opdrachtgever nooit voor fiscaal-juridische verrassingen te staan.

In de sloopsector maken ondernemers gebruik van gespecialiseerd materieel. Goed om hier goede afspraken over te maken.

Probeer HelloProfs vrijblijvend uit

Wij begrijpen dat u eerst kennis wilt maken met het HelloProfs platform. Daarom kunt u bij ons geheel vrijblijvend een demo aanvragen. U krijgt van ons dan toegang tot het systeem en u kunt uw eerste inkoopopdrachten alvast uitzetten! Meld u aan voor onze demo omgeving van HelloProfs door het formulier hieronder in te vullen.

"Wij helpen u bij het opstarten van uw account en lopen gezamenlijk met u door het systeem. Onze demo is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast."

Kunnen wij u op weg helpen?

Heeft u vragen over ons mooie online platform of heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw HelloProfs account? Kies een manier hiernaast om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel ons

Stuur ons een mail