ZZP opdrachten aanmaken

Heeft u een zzp opdracht (inkoopopdracht) dat zo snel mogelijk vervuld moet worden? Met HelloProfs is een nieuwe opdracht zo aangemaakt. Daarnaast verstuurt u de opdracht direct door naar uw eigen geselecteerde opdrachtnemers. Vervolgens wachten op offertes die binnenkomen!

Professionele zzp opdrachten

Een goede zzp samenwerking begint bij het aanmaken van professionele inkoopopdrachten. U heeft (dringend) een klus dat geklaard moet worden. En u heeft uw eigen zzp netwerk om in te zetten. Dan wilt u een goede opdrachtomschrijving hebben.

HelloProfs biedt alle tools om een begrijpelijke en professionele zzp-opdracht aan te maken. Iedere opdracht heeft de ruimte om sterke omschrijvingen van de werkzaamheden te vermelden, en alle benodigde informatie transparant met zzp’ers te delen. En door de opdracht met bekende zzp’ers te delen, weet u zeker dat er snel reacties op komen met offertes. 

"Het is voor ons belangrijk dat we de juiste opdrachtnemers weten te binden aan onze opdrachten."
Simon Glas
MNE

Kunnen wij u op weg helpen?

Heeft u vragen over het aanmaken van zzp opdrachten of heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw HelloProfs account? Kies een manier hiernaast om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel ons

Stuur ons een mail