Wat zeggen fiscale experts over HelloProfs?

Wij vinden het belangrijk dat ons platform door professionals goed onder de loep genomen wordt. Zo kunnen wij u garanderen dat u met HelloProfs uw zzp-samenwerking goed fiscaal kunt borgen!

" Ik adviseer iedere organisatie die met zzp’ers werkt om HelloProfs te gebruiken"

Wij vroegen fiscaal adviseur Ewout van Dijk (van Van Dijk Fiscaal Advies) over wat hij van HelloProfs vond:

“Ik vind dat HelloProfs heel belangrijk is voor opdrachtgevers die meer zekerheid willen dat er in overeenstemming met de wet DBA wordt gehandeld Dit is belangrijk omdat de fiscus steeds nadrukkelijker ondernemingen gaat controleren én de regels strenger gaat handhaven. HelloProfs bezit de tools om de zzp-samenwerking hierin goed vorm te geven.”

“Eén van deze tools is dat HelloProfs veel verschillende overeenkomsten en facturen kan standaardiseren. Dat is vooral handig en efficiënt voor opdrachtgevers die gebruik maken van een groot aantal zzp’ers.”

“Wat mij ook opviel is dat het via HelloProfs erg gemakkelijk gaat om geschikte zzp’ers te vinden voor een opdracht en deze te selecteren op hun bekwaamheid. Ik adviseer iedere organisatie die met zzp’ers werkt: gebruik HelloProfs om uw zzp-samenwerking tot in de puntjes goed te borgen.”

Kunnen wij u op weg helpen?

Heeft u vragen over de voordelen van HelloProfs of heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw HelloProfs account? Kies een manier hiernaast om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel ons

Stuur ons een mail