Wet DBA

Bij het afsluiten van een opdrachtovereenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, is de wet DBA van kracht. DBA staat voor Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie. Deze regeling is bedoeld om zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer verantwoordelijk te stellen voor de overeengekomen arbeidsrelatie. Het uiteindelijke doel van de wet is om schijnzelfstandigheid te voorkomen.

Het is belangrijk om als zzp’er of opdrachtgever goed alle juridische -en fiscale zaken op papier te hebben. Als de Belastingdienst namelijk constateert dat er toch sprake is geweest van een (verkapt) dienstverband, kunnen er uiteindelijk nog naheffingen komen. En dat wilt u uiteraard voorkomen. Daarom is het belangrijk om het juiste contract af te sluiten. Wij van HelloProfs helpen u hierbij.

Hoe helpt HelloProfs met het oog op de wet DBA?

Volledig geborgd contract

Met HelloProfs zorgt u stap voor stap ervoor dat uw contract volledig voldoet aan alle fiscale -en juridische zaken. Conform de wet DBA,

Digitaal contractbeheer

Al uw contracten staan veilig digitaal en kunt u altijd inzien. Handig als u deze een keer wilt bekijken of wilt gebruiken als naslagwerk.

Slechts één druk op de knop

Met één druk op de knop heeft u toegang tot al uw offertes, overeenkomsten, werkbonnen en facturen. U heeft dus geen tussenpartij nodig die alles voor u beheert.

Benieuwd naar hoe het HelloProfs platform precies werkt? Deze informatie vindt u hier. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op! Registreren kan met een klik op onderstaande knop.

Contract HelloProfs
Facebook
Twitter
LinkedIn