Uw facturen direct mailen

Wij bij Peopleassist vinden het belangrijk dat ondernemers snel en efficiënt met elkaar zaken doen. Daarom hebben wij enkele componenten aan het HelloProfs platform toegevoegd.

Nu kunnen opdrachtgever en opdrachtnemer ook hun factuur efficiënt inrichten door deze direct via een mail te verzenden.

  • In “Mijn Bedrijf” kan de opdrachtgever deze optie aanvinken bij de keuze ‘facturen’.
  • Vink vervolgens “Ja” aan en vermeld het e-mailadres dat u wilt gebruiken voor het ontvangen van facturen.

Wist u dat opdrachtnemers gebruik kunnen maken van HelloProfs zonder dat hun opdrachtgever ook klant is van het platform? Bij het aanmaken van klanten kunnen er nu twee mailadressen aangemaakt worden. Eén mailadres waarmee offertes en contracten gecommuniceerd kunnen worden. En een tweede mailadres waarmee een factuur gedeeld kan worden. Op deze manier kan de opdrachtnemer kiezen welke documenten via de mail met de opdrachtgever gedeeld worden. Gemakkelijk voor beide partijen!

Nog geen klant van HelloProfs? Ga dan direct naar de website en registreer uw onderneming. Met HelloProfs weet u zeker dat u als ondernemer professioneel en volgens de regelgeving onderneemt. Bent u opdrachtgever? Dan doet u vol vertrouwen zaken met uw zzp’ers doordat u weet dat zij echt ondernemer zijn!