Offerte maken

Bent u op zoek naar een makkelijke en professionele manier om een offerte te maken? HelloProfs biedt u een volledige tool waarmee u sterke en overzichtelijke offertes kunt maken die u direct met uw opdrachtgever kunt delen.

Het is belangrijk om een volledige en transparante offerte op te stellen. U als ondernemer staat hiermee steviger in uw schoenen. U specificeert niet alleen wat u kunt en hoe u de opdracht wilt aanpakken, maar u borgt ook de samenwerking. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld extra algemene voorwaarden aan uw offerte te verbinden. HelloProfs helpt u hierbij.

Bekijk onze korte video over de offerte

Een offerte maken kan direct als u reageert op een openstaande opdracht. HelloProfs leidt u stap voor stap door het hele proces. Klaar met uw offerte? Met slechts één druk op de knop stuurt u deze naar uw opdrachtgever!

We leggen kort uit hoe het werkt. Enerzijds beantwoordt u voordat u een offerte maakt eerst een paar belangrijke vragen over uw onderneming. Door het beantwoorden van deze vragen laat u aan de Belastingdienst zien dat u ondernemer voor de inkomstenbelasting bent. U verantwoordt dus als het ware direct uw ondernemingsactiviteiten.

Vervolgens vult u simpelweg de gegevens in die u in uw offerte wilt zetten. Denk aan een omschrijving van uw vaardigheden, uw offerteprijs, data van de afgifte, uw algemene bedrijfsgegevens, offertenummer en uw algemene voorwaarden. U kunt hiernaast nieuwe offertes gemakkelijk als sjabloon opslaan voor de toekomst. En met slechts één druk op de knop stuurt u deze direct door naar uw opdrachtgever. Snel, efficiënt en professioneel.

Een mooi voordeel van HelloProfs is dat als u eenmaal een offerte heeft gemaakt, opgeslagen en verstuurd, de opdrachtgever er direct naar kan kijken. Bij goedkeuring wordt er door HelloProfs automatisch een sluitende opdrachtovereenkomst aangemaakt. Dit is uw contract voor de opdracht dat u gaan uitvoeren. U kunt direct aan de slag! Meer weten over de mogelijkheden? Lees meer informatie over het opstellen van offertes.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van HelloProfs voor opdrachtnemers? Gert Jan op ‘t Landt kan u met alle vragen helpen. Bel hem gerust via (+31) 085 27 30 220 of mail hem naar gj.optlandt@peopleassist.nl.

Ga terug naar de overzichtspagina >>