Inkoopopdracht maken

Uw bedrijf heeft behoefte aan een bepaalde dienstverlening, specialist of professional. U wilt hiervoor een inkoopopdracht maken en deze met uw flexibele schil delen. Met HelloProfs is dit heel eenvoudig in te richten zodat u op tijd de juiste persoon voor het juiste werk kunt inzetten.

Een inkoopopdracht maken betekent simpelweg dat u meestal op korte termijn een tijdelijke arbeidskracht nodig heeft. U heeft bijvoorbeeld snel extra mankracht nodig om piekmomenten in uw bedrijfsvoering op te vangen. Of u heeft specialistische kennis nodig die u nog niet eerder nodig had. Wat de reden ook is, het is belangrijk om de juiste persoon te vinden. HelloProfs is zo ingericht dat het maken en verspreiden van een inkoopopdracht snel resultaat oplevert.

HelloProfs helpt u stapsgewijs om een professionele inkoopopdracht klaar te zetten. U kunt ze openbaar plaatsen op de marktplaats, of naar specifieke zzp’ers en zzp-groepen sturen.

Maak een inkoopopdracht met HelloProfs

Hoe pakt u het aan met HelloProfs? U vult simpelweg alle belangrijke informatie over de opdracht in. Denk hierbij aan een uiterste reactiedatum, de branche, inhoudelijke omschrijving en start/einddatum van de opdracht. Er is genoeg ruimte om de opdracht zo goed mogelijk te specificeren. U kunt bijvoorbeeld in detail de inkoopopdracht samenvatten. Hoe specifieker u bent, des te groter de kans dat een geschikte opdrachtnemer zal reageren.

Bent u klaar met het maken van uw inkoopopdracht? U kiest dan direct waar u deze wilt plaatsen. Dit kan de algemene marktplaats zijn, maar ook een specifieke zzp-groep die u eerder heeft aangemaakt. U werkt bijvoorbeeld met een vaste flexibele schil. Dan is een zzp-groep aan te raden. Wilt u een groter bereik hebben of juist nieuwe opdrachtnemers aan uw organisatie binden? Dan is de marktplaats van HelloProfs een goede optie.

U ontvangt een mail zodra een opdrachtnemer op uw inkoopopdracht reageert. In deze “matchingsmail” kunt u direct de bijgevoegde offerte van de zzp’er beoordelen. U bepaalt of de offerte aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Zowel bij goedkeuring als afwijzing wordt de opdrachtnemer via de mail geïnformeerd. Zo doet u zaken zonder inmenging van een derde partij! Een garantie dat HelloProfs u biedt. Lees meer over inkoopopdrachten.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van HelloProfs voor opdrachtnemers? Gert Jan op ‘t Landt kan u met alle vragen helpen. Bel hem gerust via (+31) 085 27 30 220 of mail hem naar gj.optlandt@peopleassist.nl.

Ga terug naar de overzichtspagina >>