Informatie over zzp-platform HelloProfs

HelloProfs is een all-in-one zzp-platform. Dit betekent dat zzp’ers en opdrachtgevers al hun ondernemerszaken op slechts één plek kunnen regelen. Denk aan het aanmaken van nieuwe zzp-opdrachten, het opstellen van een professionele offerte of aan het beheren van facturen.

Omdat HelloProfs u veel te bieden heeft, verzamelen we hier informatie over alle mogelijkheden die ons zzp-platform heeft. Klik op een vlak om hier meer over te weten. U kunt natuurlijk meer vragen hebben. Neem dan gerust contact op met ons team via (+31) 085 27 30 220 of info@helloprofs.nl. Voor specifieke informatie over de mogelijkheden van HelloProfs, klik dan hier voor informatie voor opdrachtnemers en hier voor opdrachtgevers.

Lees hier meer over hoe u met HelloProfs professionele offertes maakt.
In HelloProfs kunt u naar nieuwe zzp-opdrachten zoeken. Wij vertellen u hoe.
Hier vindt u meer informatie over het maken van duidelijke facturen met HelloProfs.
Hoe maakt u met behulp van HelloProfs een sterke inkoopopdracht aan?
Waarom is het belangrijk om te werken met een goede opdrachtovereenkomst?
Digitaal contractbeheer
HelloProfs is dé plek voor digitaal contractbeheer bij uw zzp-samenwerking.

Een kijkje in ons platform

HelloProfs is toegankelijk en erg makkelijk in gebruik. Om een beeld te geven van hoe het platform eruit ziet, kunt u onderstaande screenshots bekijken. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van HelloProfs voor opdrachtnemers? Gert Jan op ‘t Landt kan u met alle vragen helpen. Bel hem gerust via (+31) 085 27 30 220 of mail hem naar gj.optlandt@peopleassist.nl.