Factuur maken

U heeft een tijdelijke opdracht met succes afgerond. De volgende stap is dan uiteraard het maken van een factuur. Hoe mooi zou het zijn als deze stap snel en efficiënt kan? HelloProfs biedt u alle tools om een sterke en overzichtelijke factuur op te stellen. Wij vertellen hoe dit allemaal werkt.

Er zijn veel factureringstools beschikbaar. Het mooie van HelloProfs is dat u via een automatische stappenplan er gemakkelijk één aanmaakt. Het is dus niet nodig om een extern factureringsprogramma te gebruiken voor alle uren die u heeft gewerkt. Makkelijk en overzichtelijk!

HelloProfs zorgt ervoor dat u geen belangrijke zaken vergeet die op uw factuur horen te staan. Zo weet u zeker dat er niets mis is met uw facturen!

Een factuur maken met HelloProfs

U maakt eerst een overzicht van al uw gemaakte uren. Dit noemen wij een werkorder. Hierin staan de uren die u heeft gewerkt en de verantwoording hiervoor. Deze stuurt u op naar de opdrachtgever. Deze keurt de uren goed waarna u direct een factuur maakt. Via automatische mailings houdt u contact met uw opdrachtgever. Gezamenlijk komt dan de uiteindelijke facturering tot stand.

Op een gegeven moment heeft u een boel facturen aangemaakt. Het is dan noodzakelijk dat alle facturen overzichtelijk bewaard worden. HelloProfs geeft u deze mogelijkheid. Dit is bijvoorbeeld handig als u aangifte voor de Belastingdienst moet doen. U bewaart iedere factuur voor de verplichte termijn van 7 jaar. Meer weten? Lees meer informatie over hoe u facturen kunt maken met HelloProfs.:

Heeft u vragen over de mogelijkheden van HelloProfs voor opdrachtnemers? Gert Jan op ‘t Landt kan u met alle vragen helpen. Bel hem gerust via (+31) 085 27 30 220 of mail hem naar gj.optlandt@peopleassist.nl.

Ga terug naar de overzichtspagina >>