Digitaal contractbeheer

In het huidige digitale tijdperk is het belangrijk dat u al uw contracten en documenten veilig digitaal bewaart. Als ondernemer werkt u namelijk veel met offertes, facturen en opdrachtovereenkomsten. Met HelloProfs heeft u al uw contracten en documentaties van uw ondernemingsactiviteiten altijd direct bij de hand.

Door de slimme digitale contractbeheer van HelloProfs kunt u niet alleen belangrijke documenten vinden, maar ze ook voor de eigen administratie gebruiken. Zo zijn uw contracten bijvoorbeeld als PDF te downloaden. En u heeft bijvoorbeeld een factuur nodig voor de belastingaangifte. Met HelloProfs heeft u in een ogenblik wat u nodig heeft.

In HelloProfs beheert u offertes, contracten, werkbonnen en facturen allemaal op één plek in uw dossier. Wel zo handig als u ze nodig heeft!

Digitaal contractbeheer van HelloProfs

HelloProfs is een platform waar u uw contracten veilig digitaal beheert. U kunt direct vanuit uw dashboard al uw contracten inzien. Daarnaast is het mogelijk om de algemene voorwaarden, die van toepassing zijn bij een bepaalde opdrachtovereenkomst, te downloaden. Dit kunnen zelf opgestelde algemene voorwaarden zijn. Maar HelloProfs heeft ook een standaard pakket aan algemene voorwaarden ingebouwd die u kunt gebruiken.

Met uw contractenoverzicht kunt u altijd bewijzen dat uw ondernemingsactiviteiten volgens de regelgeving verlopen. U toont niet alleen aan een serieuze ondernemer te zijn, maar ook een professionele. Digitaal contractbeheer bij HelloProfs nemen we dan ook erg serieus.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van HelloProfs voor opdrachtnemers? Gert Jan op ‘t Landt kan u met alle vragen helpen. Bel hem gerust via (+31) 085 27 30 220 of mail hem naar gj.optlandt@peopleassist.nl.