Vacature Digital Marketeer / Contentschrijver

Locatie: Aalsmeer
Aantal uren: 24-40 uur per week
Salarisindicatie: €2750 – €3750 bruto per maand

Korte omschrijving

Wil jij impact maken bij een bedrijf in opbouw? Krijg jij energie van nieuwe projecten en uitdagingen? helloprofs.nl biedt jou de kans om mee te bouwen aan een online platform dat onze gebruikersgroepen – zzp’ers en opdrachtgevers – helpt om te ondernemen volgens de Wet DBA. We zorgen voor een eenvoudige online omgeving  waarin het gehele proces van inkoopopdracht tot factuur geautomatiseerd is. Dit zorgt voor gebruiksgemak en ontzorging voor iedere zzp’er, of je nu consultant of schilder bent.

Als Digital Marketeer met focus op contentcreatie krijg je bij ons de vrijheid om jouw creatieve ideeën en schrijfvaardigheden volledig in te zetten. Je ontwikkelt overtuigende, SEO-geoptimaliseerde content die bijdraagt aan onze marketingdoelen en versterkt onze online zichtbaarheid. Daarnaast krijg je de kans om campagnes te optimaliseren en actief bij te dragen aan de groei van ons platform.

Waarom deze functie nu belangrijk is

Vanaf 2025 wordt op wet DBA gecontroleerd door de Belastingdienst. Dat heeft invloed op 1,6 miljoen zzp’ers in Nederland, er heerst namelijk veel onrust. Wij hebben de oplossing om die onrust weg te nemen! Dit online zichtbaar maken maakt deze functie relevant en zo heeft jouw werk direct zichtbaar resultaat. 

Wat ga jij doen?

Als Digital Marketeer / Contentschrijver bij helloprofs.nl ligt jouw focus op het ontwikkelen van goede, SEO-geoptimaliseerde content die onze online zichtbaarheid vergroot en bijdraagt aan de groei van ons platform. Jouw taken omvatten onder andere:

  • SEO & contentoptimalisatie: Je analyseert onze bestaande content en voert verbeteringen door om deze beter te laten scoren in zoekmachines. Daarnaast ontwikkel je nieuwe, SEO-geoptimaliseerde content die ons bereik vergroot en meer verkeer genereert.
  • Contentcreatie: Je bedenkt en schrijft overtuigende blogs, artikelen, landingspagina’s en social media posts die niet alleen onze doelgroep aanspreken, maar ook bijdragen aan betere zoekmachineprestaties.
  • Strategisch schrijven: Samen met het team werk je aan het opzetten van contentcampagnes die aansluiten bij onze bedrijfsdoelen. Je zorgt ervoor dat de content consistent is met onze tone of voice en merkidentiteit.
  • SEO-analyse & rapportage: Je monitort de prestaties van je content en voert zoekwoordanalyses en technische SEO-optimalisaties uit. Op basis van jouw bevindingen pas je strategieën aan en rapporteer je de resultaten aan het team.
  • Samenwerking: Je werkt samen met het marketingteam en rapporteert aan de projectmanager.

We zijn naar jou opzoek, want jij bent cruciaal in het opbouwen en onderhouden van een sterke online aanwezigheid van helloprofs.nl!

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven en creatieve marketeer met een passie voor schrijven en strategie. Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Opleiding: Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in Communicatie, Marketing of een vergelijkbare richting.
  • Werkhouding en ervaring: Je hebt bij voorkeur ervaring als digital marketeer, maar wij geloven sterk in “learning by doing”. Motivatie, wil en doorzettingsvermogen gaan bij ons boven ervaring.
  • Vaardigheden: Je bent procesmatig sterk, analytisch ingesteld en in staat om data te interpreteren en te vertalen naar actiegerichte marketing- en contentstrategieën.
  • Content & Marketing: Je hebt een sterke affiniteit met zowel contentcreatie als marketingprincipes, je vindt het leuk om te schrijven en je geniet er bij voorkeur van om projecten van de grond af aan op te bouwen en zo jezelf en het project verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Bij helloprofs.nl geloven we in een fijne werkomgeving waarin je je kunt ontwikkelen en groeien. Als onderdeel van de Werkgroup biedt helloprofs.nl jou de kans om krachten te bundelen binnen onze groep. Dit zorgt voor extra mogelijkheden en ondersteuning. Wij bieden jou:

Bij helloprofs.nl geloven we in een fijne werkomgeving waarin je je kunt ontwikkelen en groeien. Wij bieden jou:

  • Flexibiliteit: De mogelijkheid om 24 tot 40 uur per week te werken. Hybride is absoluut mogelijk, maar voorkeur is op locatie om directe samenwerking te versterken.
  • Salaris: Een aantrekkelijk salaris tussen €2750 en €3750 per maand o.b.v. van fulltime.
  • Vakantie: 25 vakantiedagen + 2 extra vaste vrije dagen o.b.v. fulltime om optimaal tot rust te komen.
  • Reiskostenvergoeding: Vergoeding van jouw reiskosten per km.
  • Werkcultuur: Een informele werksfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Impact: De kans om te werken aan een project dat 1,6 miljoen zzp’ers in Nederland raakt, terwijl je jezelf blijft ontwikkelen in een groeiende en innovatieve organisatie.

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om ons verder te brengen? Stuur jouw CV en motivatie naar Tim de Ridder op info@helloprofs.nl en vertel waarom jij de ideale kandidaat bent voor de rol van Digital Marketeer / Contentschrijver bij helloprofs.nl. Je kunt ook altijd even bellen op +31 6 22865884. We kijken ernaar uit om van je te horen!