Vacature Digital Marketeer / Growth Hacker

Locatie: Aalsmeer
Aantal uren: 24-40 uur per week
Salarisindicatie: €3000 – €4000 bruto per maand

Korte omschrijving

Wil jij impact maken bij een bedrijf in opbouw? Krijg jij energie van nieuwe projecten en uitdagingen? helloprofs.nl biedt jou de kans om mee te bouwen aan een online platform dat onze gebruikersgroepen – zzp’ers en opdrachtgevers – helpt om te ondernemen volgens de Wet DBA. We zorgen voor een eenvoudige online omgeving  waarin het gehele proces van inkoopopdracht tot factuur geautomatiseerd is. Dit zorgt voor gebruiksgemak en ontzorging voor iedere zzp’er, of je nu consultant of schilder bent.

Als Digital Marketeer / Growth Hacker ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve marketingstrategieën en SEO-geoptimaliseerde content. Je richt je op het vergroten van ons online bereik, het genereren van leads en het optimaliseren van campagnes met behulp van data-analyse en creatieve oplossingen. Met jouw strategisch inzicht en hands-on mentaliteit speel je een sleutelrol in de groei van ons platform.

Waarom deze functie nu belangrijk is

Vanaf 2025 wordt op wet DBA gecontroleerd door de Belastingdienst. Dat heeft invloed op 1,6 miljoen zzp’ers in Nederland, er heerst namelijk veel onrust. Wij hebben de oplossing om die onrust weg te nemen! Dat maakt deze functie relevant en heeft jouw werk direct zichtbaar resultaat. Jij krijgt bij ons de ruimte om als digital marketeer/growth hacker jouw creatieve ideeën en strategisch inzicht volledig in te zetten.

Wat ga jij doen?

Als Digital Marketeer / Growth Hacker bij helloprofs.nl sta jij aan de vooraan bij het bedenken en implementeren van onze marketingstrategie. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Campagnebeheer: Implementeren en monitoren van effectieve campagnes via Google Ads, e-mailmarketing, social media, YouTube, Facebook, Instagram, en meer.
  • Contentwriting: Je analyseert en optimaliseert bestaande content, terwijl je tegelijkertijd nieuwe, impactvolle content ontwikkelt. Jouw focus ligt op het creëren van schaalbare initiatieven die bijdragen aan de opgestelde marketingdoelen.
  • Innovatie & resultaatgerichtheid: Ontwikkelen van vernieuwende activiteiten die aantoonbare resultaten opleveren, het liefst met gebruik van de nieuwste technologische tools zoals AI.
  • Strategische rapportage: Jij werkt samen met een team onder de projectmanager en je speelt een cruciale rol in het nemen van strategische beslissingen.

Kortom, je hebt de vrijheid om het marketingteam te helpen opbouwen vanaf de basis, en je krijgt volop mogelijkheden om nieuwe technologieën en methoden in te zetten.

Wie ben jij?

Jij bent een creatief en gedreven persoon die niet bang is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Verder breng je het volgende mee:

  • Opleiding: Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in Marketing, Communicatie of Business.
  • Werkhouding en ervaring: Je hebt bij voorkeur ervaring als digital marketeer, maar wij geloven sterk in “learning by doing”. Motivatie, wil en doorzettingsvermogen gaan bij ons boven ervaring.
  • Vaardigheden: Je bent procesmatig sterk, analytisch ingesteld en in staat om data te interpreteren en om te zetten in actiegerichte marketingstrategieën.
  • IT & Marketing: Je hebt affiniteit met zowel IT-processen als marketingprincipes en je geniet ervan om vanaf de basis mee te bouwen aan een project.

Wat wij bieden

Bij helloprofs.nl geloven we in een fijne werkomgeving waarin je je kunt ontwikkelen en groeien. Als onderdeel van de Werkgroup biedt helloprofs.nl jou de kans om krachten te bundelen binnen onze groep. Dit zorgt voor extra mogelijkheden en ondersteuning om jouw strategieën nog krachtiger te maken. Wij bieden jou:

  • Flexibiliteit: De mogelijkheid om 24 tot 40 uur per week te werken. Hybride is mogelijk, maar voorkeur is op locatie om directe samenwerking te versterken.
  • Salarisindicatie: Een aantrekkelijk salaris tussen €3000 en €4000 per maand o.b.v. van fulltime.
  • Vakantie: 25 vakantiedagen + 2 extra vaste vrije dagen o.b.v. van fulltime om optimaal tot rust te komen.
  • Reiskostenvergoeding: Vergoeding van jouw reiskosten per km.
  • Werkcultuur: Een informele werksfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Impact: De kans om te werken aan een project dat 1,6 miljoen zzp’ers in Nederland raakt, terwijl je jezelf blijft ontwikkelen in een groeiende en innovatieve organisatie.

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om ons verder te brengen? Stuur jouw CV en motivatie naar Tim de Ridder op info@helloprofs.nl en vertel waarom jij de ideale kandidaat bent voor de rol van Digital Marketeer / Growth Hacker bij helloprofs.nl. Je kunt ook altijd even bellen op +31 6 22865884. We kijken ernaar uit om van je te horen!